Contact

K.G.B. begint maand mei met jaarlijkse Opendag

Op woensdag 1 mei 2019 is de jaarlijkse Opendag bij vv K.G.B. De voetbal vereniging uit Bovenkarspel gaat weer haar best doen om deze editie weer tot een groot succes te maken.

Dit jaar zijn er enkele nieuwe onderdelen en is de toegang voor iedereen gratis. Dit jaar is eronder andere een professionele fysieke training, een groeps warming-up en sportspecifieke activiteiten op het programma staan.

Er wordt woensdag 1 mei om 10.00 uur gestart met een gezamenlijke warming-up. De Opendag is vanaf deze editie gratis voor iedereen! Dit wordt mede mogelijk gemaakt door de vele sponsoren van de dag. Onder andere Bakkerij ’t Broodhuys, ING en JoLe Web & Design gaan deze sportieve dag mede mogelijk maken.

Inschrijven

De Opendag is voor iedereen toegankelijk die tussen de 5 en 14 jaar oud is. Inschrijven kan via e-mail. Mail je naam en geboortedatum naar opendag@vvkgb.nl en doe mee!

Meer informatie op de website van K.G.B.