Contact

Koningsdag bij handbalclub Excelsior

Ook dit jaar is er bij handbalvereniging Excelsior voor jong en oud weer veel te doen met Koningsdag. De voorbereidingen zijn al maanden in volle gang om er weer een gezellige dag van te maken op zaterdag 27 april.

Luchtkussens, handbalclinics en diverse spelletjes, er is genoeg te doen voor de jeugd. Ook is er aan de ouders gedacht. Dus is er natuurlijk weer een hapje en een drankje te nuttigen met gezellige muziek op de achtergrond. Door de omheining van het terrein, is het een perfecte plek voor kinderen om lekker hun gang te gaan.

Bar

Dit jaar staat er ook een bar in de speeltuin van de Burgemeester Schrijnderlaan in Grootebroek. Dit is een mooi rustpunt voor de activiteitenronde van het Oranjecomité. Hier is veel te doen voor de kleintjes en kunnen de ouders genieten van een borrelt of iets te eten.

Het evenement op het handbalveld in Grootebroek is van 12.00 uur tot 19.00 uur.