Contact

Flora Bar: vijftien jaar Liefting

Vanavond wordt traditie getrouw de kermis van Bovenkarspel afgetrapt in de Flora Bar. Dit jaar zit er een gouden rand aan de editie, want de familie Liefting viert nu al vijftien jaar kermis in de Flora Bar als eigenaren.

In 2004 vlak na de kermis namen Mario en Annette Liefting de Flora Bar over. “We hadden toen zo’n tien maanden om ons op onze eerste eigen ‘kermis Bovenkarspel’ voor te bereiden. Die eerste keer hebben we ons nog gehouden aan ‘hoe men het feest vieren in de Flora Bar gewend was’. Inmiddels hebben we er helemaal onze eigen draai aan gegeven en zijn we klaar voor deze jubileumeditie: vijftien keer feest met Kermis!”

Beachparty

Het thema van vanavond in de Flora Bar is Beachparty. DJ Jesper Kruis zorgt al enkele jaren voor de muzikale omlijsting, dus dat gaat helemaal goed komen.

Het belooft weer vijf dagen groot feest te worden in Bovenkarspel. De horeca en de vele borrelhouders zijn er klaar voor.