Contact

Afsluitingen omtrent centrum Stede Broec

De komende periode wordt gewerkt aan de bereikbaarheid van het nieuwe gedeelte van het winkelcentrum Streekhof aan de westkant. Er wordt onder andere een verkeersaansluiting gemaakt op de Burgemeester J.N. Stuifbergenlaan. Er zijn meerdere omleidingen en afsluitingen.

Vanwege de werkzaamheden is de weg gedeeltelijk voor een wat langere periode afgesloten. Het gaat om de Stuifbergenlaan vanaf de rotonde aan de Zesstedenweg / Dirk Essenlaan tot de rotonde bij De Middend / Rigtershof.

Fase 1: maandag 29 april t/m donderdag 23 mei
Het stukje Zesstedenweg tussen de rotonde Burg. J.N. Stuifbergenlaan / Dirk Essenlaan tot aan de ingang van het Streekhof wordt afgesloten. De rotonde blijft open. Deze wegafsluiting geldt ook voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten.

Fase 2A: maandag 6 mei t/m vrijdag 24 mei
De fiets- en voetpaden van de Burg. J.N. Stuifbergenlaan tussen de Zesstedenweg en De Middend / Rigtershof zijn afgesloten. De rotonde blijft open. De weg is deze periode nog wel toegankelijk voor autoverkeer. Er komt een omleidingsroute voor fietsers langs Rigtershof.

Fase 2B: maandag 27 mei t/m vrijdag 7 juni
De Burg. J.N. Stuifbergenlaan tussen de Zesstedenweg en De Middend / Rigtershof is afgesloten voor alle verkeer. De rotonde blijft open. Deze wegafsluiting geldt ook voor fietsers, voetgangers en hulpdiensten.

Fase 2C: dinsdag 11 juni t/m vrijdag 14 juni
De Burg J.N. Stuifbergenlaan tussen de Zesstedenweg en De Middend / Rigtershof is afgesloten voor alle verkeer behalve voor voetgangers. De rotonde is ook afgesloten.

Alle afsluitingen en omleidingen worden duidelijk aangegeven met borden. Tijdens Pinksteren is het centrum wel toegankelijk. De jaarmarkt ondervindt dus geen hinder. De totale werkzaamheden vinden plaats van maandag 29 april tot en met vrijdag 14 juni.