Contact

Vernielingen aan boombank bij Willibrordusschool

Op het speelplein van de Willibrordusschool in Bovenkarspel is een boombank vernield en zijn er op het plein (kapotte) flesjes bier achtergelaten. De vernieling is begin deze week gesignaleerd.

Het is vakantie, dus er is weinig toezicht op het schoolplein van de basisschool. De boombank is afgelopen juni geschonken door de scheidende leerlingen van groep 8. De leraren waren erg blij met het geschenk van de leerlingen.

Melden

Heeft u iets gezien of heeft u informatie over deze vernieling? Bel dan de politie op 0900-8844. Anoniem kan ook via Meld Misdaad Anoniem op 0800-7000. Ook is het mogelijk om contact op te nemen met de wijkagent.

UPDATE: de lokale VVD-fractie in Stede Broec roept iedere betrokkene op om een melding te doen van dit incident bij de gemeente. Op deze manier kan de gemeente de handhavers (BOA’s) extra laten surveilleren langs het schoolplein.