Contact

Jack Peerdemann volgt Kevin Smit op als raadslid

Kevin Smit neemt afscheid als raadslid voor CDA Stede Broec. “Na 22 jaar in het enorm mooie Stede Broec te hebben gewoond, ga ik verhuizen naar de buurgemeente Drechterland. Dit omdat ik graag samen met mijn vriendin de volgende stap wilde zetten en we daar ons droomhuis hebben gevonden.”

Kevin is eerst vier jaar commissielid geweest voor CDA Stede Broec en vertegenwoordigde de belangen van de inwoners van Stede Broec de afgelopen 1,5 jaar als raadslid. “Ik heb de afgelopen jaren heel veel geleerd en ik heb me altijd erg welkom gevoeld op het gemeentehuis en in de raadszaal. Deze ervaringen en kennis zal ik meenemen in mijn verdere leven en ik kom zeker ooit terug naar de gemeente Stede Broec.”

CDA Stede Broec heeft in de persoon van Jack Peerdemann een waardige opvolger gevonden voor Kevin. Jack: “Ik ben meer dan verheugd om de functie van raadslid te aanvaarden en trots dat ik Kevin op mag volgen!”

Jack is vader van een prachtig samengesteld gezin van zes kinderen. Daarnaast is hij trotse opa van vier kleinkinderen en werkt hij als bedrijfsleider in de enige zuurkoolfabriek van Nederland. Met wielrennen, mountainbiken en voetbal als hobby’s, heeft hij zijn voelsprieten breed in de Stede Broecse samenleving.

“Na een intensieve, maar mooie inwerkperiode ben ik klaar om deel te nemen aan de gemeenteraad van Stede Broec. Ik voel me gemotiveerd om me waar nodig in te zetten voor een nóg beter Stede Broec.

Jack