Contact

Tulpen voor personeel Martinuscollege

Van een klas vol leerlingen naar thuis voor de camera en van werken in de levendige schoolomgeving naar werken aan de keukentafel. Ook medewerkers in het onderwijs moeten enorm schakelen om voor leerlingen het onderwijs zoveel mogelijk door te laten gaan. Medewerkers van het Martinuscollege in Grootebroek ontvangen deze week, als dank en hart onder de riem, een mooie bos tulpen.

De actie wordt ondersteund door Ronico BV uit Venhuizen. Jeffrey Smit vertelt: “We hebben eerder de ambulance & Veiligheidsregio Noord-Holland Noord en 47 huisartsenpraktijken in Westfriesland verblijd met een mooie bos tulpen. Dit doen dit nu ook graag met de leraren en andere medewerkers van het Martinuscollege. Op deze manier hebben we lokaal een aantal initiatieven gekozen waar wij de mensen willen bedanken en een hart onder de riem willen steken”.

Gemis van live contact

Kees van Bergeijk, algemeen directeur van het Martinuscollege, is dankbaar voor dit gebaar. “Iedereen heeft zo snel geschakeld en met elkaar de schouders eronder gezet, dat is heel mooi om te zien. Al snel na de sluiting konden leerlingen thuis aan de slag met schoolwerk dankzij leraren, ondersteunend personeel en teamleiders. Maar makkelijk is dit niet. Het gemis van live contact is bij iedereen voelbaar, ondanks alle systemen en toepassingen die wij tot onze beschikking hebben om met elkaar in verbinding te blijven, daarom verdient ook het personeel van school een hart onder de riem”.