Contact

Afsluiting seizoen Skeelergroep Stede Broec

Afgelopen dinsdag 29 september heeft Skeelergroep Stede Broec het seizoen voor de jeugd afgesloten. Normaal gesproken doen zij dit met de jaarlijkse lichtjesavond, maar dit kon vanwege COVID-19 geen doorgang vinden. Het bestuur vond wel dat zij iets leuks moesten bedenken. 

Als afsluiting voor dit jaar zijn zij met alle jeugdleden (35 stuks) op skeelers door de McDrive gereden om een ijsje te halen. Samen met McDonalds Enkhuizen en de vrijwilligers was dit een geslaagde actie.

De lessen voor de jeugd zijn op dinsdagavond van 19:00–20:00 uur in het Nassaupark in Bovenkarspel en het seizoen begint weer (mits mogelijk i.v.m. COVID-19) op dinsdag 13 april 2021. Meer informatie op de website www.skeelergroepstedebroec.nl of telefonisch met R. Schraa (06 36058616).