Contact

Vertrouwd winkelen in gloednieuwe Albert Heijn Bovenkarspel

Zoals bekend komt er op de plaats van de DEEN in winkelcentrum Streekhof een Albert Heijn. Deze winkel krijgt het allernieuwste concept, met veel aandacht voor vers, gemak en digitale innovaties. Albert Heijn Bovenkarspel voelt meteen al vertrouwd aan, want je komt alle medewerkers uit de oude winkel weer tegen.

De opening vindt plaats op maandag 11 oktober om 16:00 uur. Supermarktmanager Niek Schouten en zijn team nodigen iedereen uit om langs te komen. “We vieren een gezellig openingsfeestje met onder andere veel openingsacties en de bekende, levensgrote hamster. Voor de eerste 150 klanten zijn er leuke cadeautjes.”

Vertrouwd

Het pand aan De Middend 250 wordt momenteel ingrijpend verbouwd. Er komen brede gangpaden en ruim opgezette afdelingen. De blikvanger wordt het grote versplein met keuze uit een enorm aanbod verse producten. Ook komen er zelfscankassa’s. “Natuurlijk nemen we veel geliefde DEEN-producten mee zoals de knoflooksaus, brood van bakkerij Pater en de bloemen- en plantenafdeling. En uiteraard de bekende, gemoedelijke sfeer. Het wordt in onze Albert Heijn net zo gezellig”, aldus de supermarktmanager. 

Tijdens de verbouwing kun je alvast kennismaken met een Albert Heijn in de buurt: Westerstraat 188 in Enkhuizen en Streekweg 210 in Hoogkarspel.