Contact

Meisje (15) mishandelt tijdens kermis Lutjebroek

Een meisje is zaterdagavond 1 september jl. rond 23:00 uur zwaar mishandeld tussen Autobedrijf Kager en het Bakkershuys in Lutjebroek. Haar moeder is opzoek naar getuigen.

Levy van Amerongen uit Hoogkarspel werd opgewacht door een groep jongeren, waarna ze is geslagen gestompt en met haar hoofd tegen een muur aangeduwd. Daaraan heeft de 15-jarige een hersenschudding opgelopen.

Daders

Volgens de oproep van de moeder zijn er al twee bekend, maar waren er meerdere personen die het meisje hadden aangevallen. Daarom zoekt zij getuigen en beeldmateriaal. “Levy is behoorlijk onder de indruk, gelukkig kan ze het goed verwerken, maar ze is wel angstig geworden. Er is nooit een aanleiding voor dit soort zinloos geweld. De daders moeten gestraft worden. Er stonden zeker honderd mensen omheen, dus iemand moet wel iets gezien hebben.”

Bent u getuigen van de mishandeling van dit meisje of heeft u informatie? Dan kunt u contact opnemen met de moeder via: Nomy van Amerongen tel. 0612299420.