Contact

Kermisexpo eind maart in Lutjebroek

Na het succes van afgelopen editie vindt dit jaar de ‘Kermisexpo Lutjebroek’ opnieuw plaats. Dit jaar op zaterdag 30 en zondag 31 maart in De Wurf.

Ruim 300 attracties vanuit Nederland, maar ook van buiten onze landsgrenzen komen naar Lutjebroek. De attracties in miniatuur komen samen met de bouwers naar het dorp. Uit Duitsland komt zelfs een van de beste miniatuur kermisattractiebouwers van Europa.

Inschrijving gesloten

Met meer dan 50 vrijwilligers werkt de organisatie hard naar de openingsdag toe om alles rond te krijgen. De belangstelling was zo groot dat twee weken na de opening van de inschrijving deze al moest worden gesloten, vol is vol.

De kermisexpo zal plaatsvinden in Verenigingsgebouw De Wurf. De deuren openen om 10.00 uur en sluiten om 17.00 uur.

kermisexpo