Contact

Rabobank Clubkas Campagne 2019 gaat van start

Na het grote succes van vorig jaar is de Rabobank Clubkas Campagne terug. En hoe! Rabobank West-Friesland stelt dit jaar € 350.000,- beschikbaar voor clubs uit de regio West-Friesland. Verenigingen en stichtingen die voldoen aan de voorwaarden kunnen zich vanaf heden inschrijven.

De Rabobank Clubkas Campagne is dé donatie-actie voor verenigingen en stichtingen, waarbij leden van Rabobank West-Friesland bepalen welke clubs een donatie ontvangen door het uitbrengen van hun stem. Elke stem is geld waard. Hoe meer stemmen, des te hoger de bijdrage voor de vereniging of stichting.

Alle verenigingen en stichtingen uit de regio West-Friesland, die bij de bank bankieren en voldoen aan de voorwaarden, komen in aanmerking voor deelname. Inschrijven kan tot en met 31 maart via de website www.rabobank.nl/wf.

Stemperiode

Na de inschrijvingsperiode vindt de stemperiode plaats. Tijdens de stemperiode van 23 april tot en met 14 mei brengen leden van de bank hun stem uit op hun favoriete vereniging of stichting. Elk lid mag vijf stemmen (en maximaal twee stemmen per club) uitbrengen. De leden ontvangen aan het begin van de stemperiode via de post hun stembiljet met meer informatie. Op deze manier beslissen de leden mee in de verdeling van het coöperatief dividend.

Vorig jaar hebben 10.915 leden van de bank gestemd op de 741 deelnemende clubs. Klanten die die jaar willen stemmen, moeten wel lid zijn van Rabobank West-Friesland! Het lidmaatschap is eenvoudig en gratis aan te vragen voor klanten die 18 jaar of ouder zijn.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *