Contact

Vogelbeurs StrekerVogelVrienden in Grootebroek

Zondag 17 februari organiseren de StrekerVogelVrienden wederom een vogelbeurs in clubgebouw “Eerste Streker Luchtpost”, naast zwembad “De Kloet”. De openingstijden zijn van 09.30 uur tot 12.00 uur.

Deze beurs is in het bezit van het keurmerk van vogelbeurzen. Ze leven dan ook de regels voor het houden van vogelbeurzen na. Dat wil zeggen maximaal twee vogels tot en met de grote van een grasparkiet in een kooi, grote parkieten in een kistkooi of stalen kooi. Lopers zijn als verkoop kooi niet toegestaan.

Kanaries

Er worden verschillende soorten vogels te koop aangeboden, onder andere parkieten, kleur-. postuur- en zangkanaries en verschillende soorten tropische vogels. Ook zijn er een aantal handelaren aanwezig met voer en diverse vogelbenodigdheden.

Voor iedereen (dus ook niet-leden) is het mogelijk om een of meerdere meters te huren om overtollige vogels en/of benodigdheden te verkopen. De tafelhuur bedraagt 1 euro per meter. Entree is 0,50 euro. Vooraf aanmelden voor tafelruimte verplicht want op is op. Er zal bij inbreng gecontroleerd worden op gezondheid van de vogels. Duiven, kwartels en hoenderachtigen worden niet toegelaten.