Contact

Lutjebroekse Diana Dekker kandidaat statenlid

Diana Dekker (CDA) is kandidaat voor de Provinciale Staten Noord-Holland. Ze staat op plek 7, een verkiesbare positie. De van oorsprong Lutjebroekse is zelfstandig ondernemer en woont in Zwaag. Ze is 44 jaar oud.

De christendemocraat zet zich met enthousiasme en overtuiging graag in voor de inwoners. Zij richt zich op meer ruimte voor woningen, actieve ondersteuning voor behoud van het omvangrijke cultuurhistorisch erfgoed en bereikbaarheid en toegankelijkheid van onze innovatieve West-Friese regio. Dekker: “Ik noem als voorbeeld een verdubbeling van het spoor tussen Hoorn en Enkhuizen”.

Diana studeerde geschiedenis, is getrouwd en heeft twee kinderen. Wilt u persoonlijk met haar kennismaken? Maak dan een afspraak om een kop koffie met haar te drinken.