Contact

Tulip Trade Event bij Jan de Wit en Zonen

De tulpenteelt in Nederland staat drie dagen lang extra in de schijnwerpers tijdens het Tulip Trade Event! Drie dagen lang, van 20 tot en met 22 maart 2019, combineren exporteurs en veredelaars in Nederland hun open dagen. Het van oorsprong Bovenkarspelse bloembollenbedrijf Jan de Wit en Zonen BV uit Enkhuizen doet ook mee aan dit evenement.

Het Tulip Trade Event is daarmee uitgegroeid tot een kleurrijke etalage voor de tulpenteelt. In drie dagen tijd kunt u het gehele assortiment in bloei zien, horen welke nieuwe trends en teeltmethoden in opmars zijn én bijpraten met uw relaties.

Al drie jaar vertoont de belangstelling uit binnen- en buitenland een stijgende lijn. Door de concentratie van de bedrijven kunt u in korte tijd een complete update krijgen over het tulpen vak. Komt u uit het buitenland? Dan is een bezoek aan meerdere bedrijven eenvoudig te combineren.

Jan de Wit en Zonen doet in 2019 voor de eerste keer mee aan het Tulip Trade Event. “We hopen u te mogen verwelkomen op ons bedrijf en maken u graag enthousiast over ons bedrijf en ons product”, aldus een woordvoerder van het bedrijf.

Meer informatie over het Tulip Trade Event kunt u vinden op https://tuliptradeevent.nl.