Contact

Fa. Slagter kandidaat prestigieuze ondernemersprijs

Bloemkolenbouwer Fa. Slagter uit Andijk is genomineerd als één van de vijf kanshebbers op de titel Agrarische Ondernemer 2019. De familie Slagter is actief in de vollegrond groenteteelt in Andijk. Daar teelt het van oorsprong Lutjebroekse bedrijf bloemkool op 140 hectare en doen zelf de verkoop. “We werken met oog voor de klant en de omgeving.”

De verkiezing staat open voor deelnemers uit alle agrarische sectoren. Naast continuïteit, financiën en productievolume van het bedrijf kijkt de jury ook naar de ondernemer zelf. De toekomstvisie van de ondernemer, de geestdrift, het innoverend vermogen en integriteit zijn minstens zo belangrijk. Boven al heeft de agrarisch ondernemer van het jaar plezier in zijn vak. kortom, ondernemen is meer dan alleen op de kosten letten en zoveel mogelijk produceren.

Agrarisch Ondernemer

Agrarisch Ondernemer van het jaar is de meest prestigieuze ondernemersprijs in de agrarische sector. Boerderij, Groenten&Fruit en Pluimveehouderij gaan dit jaar, samen met partners ABN AMRO, ForFamers, NVM en Hardeman Veenendaal voor de 24e keer op zoek naar de beste agrarisch ondernemer.

De oudere broers Bas (60), Nico (56) en Ton (53) dragen het bedrijf nu over aan de jongere Slagters Pé (28), Kees (26), Ruud (22) en Paul (20). Het bedrijf heeft naaste de Slagters tevens drie vaste medewerkers en twintig flexwerkers in dienst.

Bron: Agrarisch Ondernemer