Contact

Rabo AZ Foodtour trapt af op Willibrordusschool

De Rabo AZ Foodtour is afgelopen week onder andere afgetrapt bij de Willibrordusschool in Bovenkarspel. De tour is een initiatief van de vijf Noord-Hollandse Rabobanken samen met AZ Alkmaar en Greenport Noord-Holland Noord voor basisscholen.

De Rabo AZ Foodtour is een compleet interactief lesprogramma voor groepen 7/8 waarin voedsel en gezonde voeding centraal staat. Leerlingen duiken in thema’s als gezond eten, etiketten lezen en sportvoeding. Elke les behandelt een actueel voedsel- of gezondheidsthema. Zo leren ze op een leuke manier alles over voedsel en gezonde voeding.

AZ

De leerlingen van de basisschool mochten samen met AZ-middenvelder Stijn Wuytens voetballen, op de foto en vragen stellen. Verder krijgen zij les over gezonde voeding en mogen zij wekelijks een vlog maken.

Willibrordus Foodtour
De Willibrordusschool in Bovenkarspel.