Contact

Meiden van GTS scoren medailles

Het afgelopen weekend was de tweede competitiewedstrijd voor de N3/N4 en de derde divisie meiden van GTS. De meiden lieten flinke progressie zien. Dit was uiteindelijk ook zichtbaar in de uitslagen.

Elaine (instap N3) had haar zenuwen onder controle en maakte een radslag op balk. Tevens haalde zij maar liefst een 13,55 op vloer! Bij de pupillen 1 N3 lieten Mila, Fenna en Manouk zien wat ze in huis hebben. Voor Manouk leverde dit een bronzen medaille op.

Bij de pupillen 2 N3 kwamen Demi en Amber Stavenuiter in actie. Amber turnde een brugoefening met salto, maar had wat minder geluk op de balk. Met een plaatje van een vloeroefening werd Demi eerste op dit onderdeel. Ook zij mocht uiteindelijk de bronzen medaille mee naar huis nemen.

Overtuigend

Bij de Jeugd 1 N4 turnden Indy, Khesia en Lindsey voor GTS. Indy turnde overtuigend naar een derde plaats, met een tweede plaats op balk en een derde plaats op vloer! Ook Lindsey liet zien wat ze kon, met een eerste plaats op sprong en een tweede plaats op brug mocht ook zij een bronzen medaille mee naar huis nemen. Khesia turnde heel stabiel en blonk uit op balk: hier werd zij eerste!

Bij de jeugd 2 derde divisie kwam Amber Kessens in actie. Amber turnde heel stabiel, wat haar een mooie bronzen plak opleverde.

In de laatste wedstrijden was het de beurt aan de senioren Mireille, Esmee en Marisa. Eva en Noa konden helaas niet deelnemen. Esmee werd keurig zevende, Mireille haalde de negende plaats, met een mooie derde plaats op vloer. Marisa turnde geen brug vanwege een val bij het inturnen. Ze eindigde daardoor op een achtiende plaats.

Het was weer een mooie wedstrijddag met goede resultaten voor GTS.