Contact

Siebe Viegers gevonden nabij Oosterdijk Enkhuizen

Het lichaam dat vrijdagmiddag is aangetroffen in het water aan de Oosterdijk is van de 26-jarige Siebe Viegers uit Enkhuizen.

Vrijdagmiddag rond 17.00 uur meldde een voorbijganger dat er in het water aan de Oosterdijk ter hoogte van Enza Zaden een persoon in het water lag. Het lichaam werd uit het water gehaald en de politie is gestart met een onderzoek.

Het slachtoffer is sinds de nacht 14 op 15 februari vermist na een avond stappen. De politie doet onderzoek naar de doodsoorzaak van het slachtoffer.

Zoektocht

Er komt nu een eind aan een maand van onzekerheid en zoeken. Er is lang gezocht naar de Enkhuizer die na een bezoek aan De Slof spoorloos verdween. Onder meer met speurhonden en sonarapparatuur, op en rond het water in het centrum en bij het Enkhuizer Zand. Er werden in de omgeving posters opgehangen en oproepen gedaan op social media.