Contact

Eerste fase Waterweide in de verkoop, de Moestuin

Afgelopen donderdagmiddag is de verkoop van ‘Moestuin’ van start gegaan. Moestuin is de eerste fase van plan Waterweide in Grootebroek. Waterweide zal gaan bestaan uit verschillende wooneilanden. Elk wooneiland krijgt een eigen identiteit met eigen unieke nieuwbouwwoningen.

De opkomst voor de informatiemiddag in het Martinuscollege was groot. In Moestuin komen 56 energieneutrale woningen, zowel hoek- en tussenwoningen, als twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen. De twee-onder-één-kap en vrijstaande woningen liggen aan het water en zelfs het aanmeren van een bootje is mogelijk. Bij de hoek- en tussenwoningen komen planten waarvan gegeten kan worden.

Meer informatie

Op www.woneninmoestuin.nl vindt u meer informatie over de typen woningen, het inschrijfformulier en de prijslijst. Het inschrijfformulier moet volledig ingevuld uiterlijk 11 april in het bezit zijn van de makelaar.

PvdA-wethouder Nootebos