Contact

Vrijmarkt op het Streekplein in Bovenkarspel

Ook in 2019 organiseert het Oranje Comité Grootebroek en Bovenkarspel weer de Koningsdag vrijmarkt op het Streekplein rond het Streekhof. De opzet en locatie zoals men dat gewend is blijft gelijk met de voorgaande jaren. De vrijmarkt duurt van 06:00 uur tot 12:00 uur.

Op het terrein is een toiletwagen aanwezig en er zullen verschillende kraampjes met etenswaren aanwezig zijn. “Kom dus vooral met de fiets”, aldus de organisatie.

Commerciële activiteiten

Mocht u met uw bedrijf willen deelnemen aan de Vrijmarkt, meldt u zich dan van tevoren aan bij de organisatie via ocgrootebroek@gmail.com. Voor particulieren is het verkopen op de vrijmarkt gratis maar voor bedrijven geldt een apart tarief.

De organisatie kijkt uit naar een gezellige, feestelijke en zonnige editie van Koningsdag 2019. Vanaf 13:00 uur start Koningsdag verder met het vieren op het rondje Raadhuislaan, Burgemeester Schrijnderlaan en de Zesstedenweg in Grootebroek. Er is daar van alles te doen met allerlei verschillende (gratis) activiteiten voor jong en oud!.

Geen fotobeschrijving beschikbaar.