Contact

De Zouaven verstevigt koppositie

De Zouaven heeft haar koppositie afgelopen zondag verstevigd. Dat komt enerzijds door de 3-1 overwinning in Wognum op Spartanen. Maar zij profiteert ook zeker van het gelijkspel tussen HSV en Kolping Boys (2-2).

De Grootebroekers keken op slag van rust tegen een 1-0 achterstand aan. In de rust werd alles nog eens op scherp gezet. En er werden personele wisselingen verricht. In het eerste kwartier van het tweede bedrijf werd er al veel goedgemaakt. Wissel Leon Machielse scoorde twee keer; 2-1. Uiteindelijk in de 76e minuut bepaald Machielse de eindstand; 3-1.

Koppositie

De Zouaven heeft na zondag weer een overwinning uit de strijd gesleept. De eerste in de laatste vier wedstrijden. De voorsprong op de nummer twee Kolping Boys bedraagt nu zeven punten. FC Den Helder komt ook dichter bij de koppositie.

Spartanen – De Zouaven 1-3

44. Bedorf 1-0, 55. Machielse 1-1, 58. Machielse 1-2, 75. Machielse 1-3.

Spartanen: Ebbelaar, Laan, Velzeboer, Koppes, Bakker, M. Zuiker, Houter, Langedijk, Bedorf, Severins (66. J. Zuiker), Afhakame.

De Zouaven: Van Loon, Sikkens (73. De Winter), Marsman, Broersen, Wagenaar, Jansen, Janssens, Boukens (86. Duijn), Boersma, Van Tricht, Bakker (46. Machielse).