Contact

Wie verdient er volgens u een lintje?

Een Koninklijke onderscheiding, ook wel ‘lintje’ genoemd, is een blijk van waardering voor personen die zich bijzonder verdienstelijk hebben gemaakt voor een vereniging, instelling, maatschappelijke organisatie of binnen hun werkomgeving.

Iedereen kan iemand voordragen. Kent u iemand die zich al jaren inzet voor de maatschappij? Draag deze persoon voor! De procedure voor een Koninklijke Onderscheiding neemt veel tijd in beslag, dien uw aanvraag daarom ruim van tevoren in.

Wilt u iemand voordragen voor een Koninklijke onderscheiding tijdens de lintjesregen in 2020, dan kunt u daarvoor tot uiterlijk 1 augustus 2019 een voorstel indienen bij de burgemeester.

Werkwijze

Voor een aanvraag voor een lintje neemt u contact op met de bestuurssecretaresse Judith Klooster via: Judith.klooster@sed-wf.nl of 0228-510111. U ontvangt dan alle informatie en voorwaarden die nodig zijn voor de aanvraag.