Contact

Kranslegging en herdenking op het Streekplein

Op zaterdag 4 mei vond de jaarlijkse herdenkingsbijeenkomst plaats in de tent voor het gemeentehuis. Burgemeester Ronald Wortelboer heeft samen met zijn vrouw een krans gelegd op het Streekplein.

Op de herdenkingsbijeenkomst vertelden jongeren in een gedicht of verhaal wat 4 mei voor hen betekent. De gemeente had voor de bijeenkomst de mooiste inzendingen uitgekozen van de poëziewedstrijd voor jongeren tussen de 12 en 19 jaar.

Aansluitend was de ceremonie bij het monument van Truus Menger op het Streekplein. Naast de burgemeester heeft de politiek ook kransen gelegd, onder andere het CDA en de VVD hebben een bloemstuk voor het herdenkingsmonument op het Streekplein geplaatst.

Oorlogsmonumenten

Zaterdagmiddag legde de burgemeester samen met een aantal veteranen bloemenkransen bij de oorlogsmonumenten op de verschillende begraafplaatsen in Stede Broec.