Contact

Debat over Europa in Enkhuizen

Wil je meer over Europa weten of een gave interessante ochtend meemaken met sprekers over Nederland en Europa? Kom dan op zaterdag 11 mei 2019 vanaf 10.00 uur (inloop tot 10.30 uur) naar Brouwerij De Werf in Enkhuizen.

VVD Westfriesland houdt een debat met kandidaten voor het Europees Parlement, voor de VVD komt Liesje Schreinemacher (plek 5) en ook komt D66-kandidaat John Nederstigt (plek 6) langs. VVD-Kamerlid Sven Koopmans (woordvoerder Buitenlandse Zaken) zal als gastspreker optreden. Hij zal onder andere over de internationale ontwikkelingen spreken die Westfriesland raken.

De hoofdonderwerpen van de bijeenkomst zullen veiligheid, handel en klimaat zijn. Hoe pakt de EU Oost-Europese bendes aan? Europa doet alleen wat nodig is, geeft ruimte aan de lokale economie. Europa bepaalt de duurzame grens, wij bepalen zelf hoe wij dit gaan doen!

Aanmelden

Geef je op door een e-mail te sturen naar: secretaris@vvdwestfriesland.nl. Wacht niet te lang want de plaatsen zijn beperkt; vol is vol!