Contact

Nibo Installatietechniek nieuwe hoofdsponsor K.G.B.

Nibo Installatietechniek uit Enkhuizen is vanaf het komende seizoen de nieuwe hoofdsponsor van K.G.B. Het van oorsprong Bovenkarspelse installatiebedrijf is met eigenaren Nico Schooneman en Bob Post een bedrijf dat de Bovenkarspelse voetbal vereniging een warm hart toedraagt.

Tijdens de nieuwjaarsreceptie van K.G.B. werd bekend gemaakt dat Dirk de Wit Mode het hoofdsponsorschap na vijf jaar niet wilde verlengen. De eigenaren, de neven Tom en Nick de Wit hebben besloten om eens iets geheel anders te gaan doen. “Natuurlijk zijn we Dirk de Wit Mode erg dankbaar voor alles wat ze de afgelopen vijf jaar voor K.G.B. hebben betekent en we zullen ze ongetwijfeld nog gaan tegenkomen in de toekomst”, aldus penningmeester Ron Bijleveld.

Overeenstemming

Dit nieuws betekende wel dat K.G.B. op zoek moest naar een nieuwe hoofdsponsor, meestal is dit een langdurige zoektocht. In dit geval echter niet, op 18 januari 2019 werd er overeenstemming bereikt met Nibo Installatietechniek over een vijf jarig sponsorcontract. De komende jaren zal het bedrijfslogo op de tenues van de selectie pronken. Het hoofdsponsorschap gaat per 1 juli 2019 in.