Contact

Feestelijke voetbalzondag bij K.G.B.

Zondagmiddag 26 mei 2019 mag bekend staan als een feestelijke voetbalzondag voor de voetbal vereniging uit Bovenkarspel. K.G.B. 1 heeft de derde periode binnengesleept, K.G.B. 2 mag ook nacompetitie gaan spelen en het derde van de Bovenkarspelers is kampioen geworden.

Na een bizarre voetbalmiddag in Zwaag is K.G.B. 1 er in geslaagd om met 3-4 te winnen van Westfriezen. Na 20 goede eerste minuten stond K.G.B. 1 met een comfortabele 0-2 voor. Daarna kwam Westfriezen met de aansluitingstreffer en verloor K.G.B. de grip en ging achteruit lopen. Westfriezen was in de tweede helft heer en meester met dotten van kansen en ook twee doelpunten. Daarna was het voor K.G.B. alles of niets, dus één op één. Daardoor kregen de Bovenkarspelers weer grip en kansen. Ricardo Smit in de 89e minuut met de 3-3 en daarna ging K.G.B. 1. In de 94e minuut Ricardo Smit op Dennis Keppel die met een loeier de 3-4 binnenschiet.

K.G.B. 1 bekroont het seizoen met een feestelijke periodetitel. Nu kijken of er nog meer te halen is voor de Bovenkarspelse ploeg.