Contact

Pinksterweekend in Stede Broec

Op tweede pinksterdag 10 juni is er weer de jaarmarkt rondom winkelcentrum Streekhof. De markt vindt plaats vanaf 10.00 uur. Er zijn veel marktkramen aanwezig die zoals elk jaar weer met hun waar op het Streekplein in Bovenkarspel staan. In het Pinksterweekend zijn er ook wijzigingen bij de gemeentelijke dienstverleners.

In verband met de Jaarmarkt Stede Broec is De Middend en de Stationslaan in Bovenkarspel op maandag 10 juni (tweede Pinksterdag) van 04.00 uur tot 21.00 uur afgesloten voor al het verkeer. Bij noodgevallen zijn de bestemmingen binnen deze wegafsluiting wel bereikbaar voor de hulpdiensten.

Dienstverleners

In het Pinksterweekend haalt HVC geen afval op. Ook de afvalbrengstations zijn gesloten. Wanneer uw inzameldag op tweede Pinksterdag valt, wordt het afval op een andere dag opgehaald. Kijk in de HVC afval-app of in de afvalkalender via www.hvcgroep.nl wanneer uw afval wordt opgehaald. De gemeentelijke dienstverlening in gemeentehuis is ook gesloten tijdens tweede Pinksterdag.