Contact

Kermis Grootebroek start eigen stichting

De afgelopen drie jaar heeft Stichting Forever Young de Grootebroeker kermis nieuw leven ingeblazen met een weekend lang muziek, horeca en vertier op het evenemententerrein aan de Raadhuislaan. Na drie jaar een heel gezellig feest neergezet te hebben in september, is er door het huidige bestuur besloten om door te gaan onder een eigen naam: Stichting Kermis Grootebroek. 

Ook dit jaar zullen zij weer een feestweekend neerzetten op 20, 21 en 22 september. Dit begint op de vrijdag met feestband Plork en de Aannemers en amateurzanger Bas van Saaze. Op zaterdagavond zal de band Alice Springs de tent, net als afgelopen jaar weer op z’n kop zetten, samen met de Toppers-coverband ‘Helemaal Top’.

Dit jaar zal er voor het eerst ook een rommelmarkt georganiseerd worden op de zaterdagmiddag. Mocht je overtollig huisraad willen verkopen, wees er op tijd bij want vol is vol. Uiteraard wordt het weekend afgesloten met het traditionele kermisvolleybal, dit onder muzikale begeleiding van DJ Cees Weel en kun je de zolen van je schoenen twisten tijdens de sixties band B-stock 60’s. Alle informatie is te vinden op kermisgrootebroek.nl