Contact

Het Kidshonk voor heel Stede Broec

Gedurende de afgelopen twee schooljaren heeft Stichting Kidshonk Zuid veel vragen gekregen van ouders en kinderen van andere basisscholen in Stede Broec die buiten de doelgroep lagen. De vraag was of zij ook welkom waren bij de activiteiten van Kidshonk Zuid. Lange tijd hebben de vrijwilligers dat moeten afschermen om bij de eerste doelgroep, Bovenkarspel Zuid/Princenhof, te blijven.

De afgelopen maanden is er veel nagedacht en overleg geweest over deze vraag. Na deze overleggen is er besloten eerst te inventariseren bij de andere scholen in Stede Broec. Of zij ten eerste enthousiast zijn over de plannen om uit te breiden naar alle scholen in Stede Broec. Ten tweede willen meewerken de activiteiten bekend te maken bij ouders en kinderen.

Eindresultaat: alle scholen in Stede Broec zijn enthousiast en doen mee! Hiermee is het ontstaan van Kidshonk Stede Broec een feit.

Met ingang van het nieuwe schooljaar, 2019/2020, zijn alle kinderen uit de gemeente Stede Broec hartelijk welkom om de gratis activiteiten bij te wonen. Kidshonk Stede Broec kijkt ernaar uit om vanaf september 2019 te starten met nieuwe activiteiten. Activiteiten met kinderen van alle scholen, voor alle leeftijdsgroepen en altijd een gevarieerd aanbod van activiteiten.

Met deze uitbreiding is de stichting ook altijd op zoek naar nieuwe vrijwilligers om te helpen bij de activiteiten. Mensen die een hobby hebben die ze willen delen met de kinderen en uiteraard naar sponsoren die wat willen bijdragen aan Stichting Kidshonk Stede Broec. Voor meer informatie kunt u kijken op de vernieuwde website en kunt u uw kind(eren) aanmelden via www.kidshonkstedebroec.nl.