Contact

Jubileum voor de Verlichte Schuitentocht

Zaterdag 7 september is alweer de tiende editie van de Verlichte Schuitentocht. De tocht werd in 2009 voor het eerst georganiseerd tijdens het 30-jarige bestaan van de gemeente Stede Broec. De organisatie is in handen van IJsclub Grootebroek. Het thema dit jaar is Griezelen. Op de schuiten varen spoken, vampiers en aliens mee. Het mooiste griezelschip valt in de prijzen.

De tocht begint om 20.00 uur en duurt ongeveer 2,5 uur. De start is bij Reddingsbrigade “de Streek” in Grootebroek. Onderweg zorgen muzikanten voor een gezellige sfeer.

Iedereen kan meedoen!

Heeft u een boot? Maak er een verlicht griezelschip van en vaar mee met de schuitentocht! Woont u met uw tuin aan de route, dan kunt u uw tuin mooi verlichten. Kijk voor de route op www.ijsclubgrootebroek.nl. De kaart wordt binnenkort vrijgegeven.