Contact

Open Monumentendag in Stede Broec

In het weekend van 14 en 15 september is het weer Open Monumentendag! Het thema van 2019 is Plekken van plezier. Naar welke monumentale plekken gingen en gaan mensen voor hun plezier? Of dat nu de Ceres, de Overhaal of de kerk is, het barst in onze gemeente van de monumenten van ontspanning, vermaak en vrije tijd.

Ontspanning en vrije tijd

De amusementswaarde van monumenten staat dit jaar centraal. Ook in de gemeente Stede Broec zijn er monumenten voor ontspanning, vermaak en vrije tijd te vinden. De opengestelde monumenten worden in vijf categorieën onderscheiden: museale kunsten, podiumkunsten, sport en spel, horeca en recreatie.

Open Monumentendag biedt meer dan alleen het bekijken van monumenten. Om de monumenten ook te kunnen beleven organiseren de comités in Stede Broec diverse activiteiten op en rond de monumenten. Kijk voor meer informatie op www.openmonumentendag.nl