Contact

Gezond ontbijten met burgemeester en wethouder

Dinsdag 5 november mochten 16 leerlingen van de Hussel naar het gemeentehuis om samen met burgemeester Ronald Wortelboer en wethouder Lydia Groot (ODS) te ontbijten. Uit elke groep waren er twee kinderen bij het ontbijt aanwezig. De leerlingen namen zelf een gezond ontbijt mee. Zij laten hiermee zien dat gezond ontbijten belangrijk is voor een goede start van de dag.

Burgemeester Wortelboer: “Echt zoals het eigenlijk hoort, gezellig samen ontbijten voor een goede start van de dag. En weer veel geleerd over wat onze jeugd bezighoudt!”

Nationaal Schoolontbijt

In het hele land doen scholen deze week mee aan het Nationale Schoolontbijt en leren kinderen wat gezond ontbijten is. Dit jaar al voor de zeventiende keer. De kinderen eten op school of gaan naar het gemeentehuis voor het Burgemeestersontbijt. In Stede Broec deden basisschool de Hussel, ’t Palet en het Martinuscollege mee.