Contact

K.G.B. zit in een lastige fase van het seizoen

K.G.B. zit in een lastige fase van het seizoen. Niets lijkt te lukken bij de Bovenkarspelers. Verleden week ging de ploeg van trainer Piet Wiersma al over de knie bij De Blokkers (5-3) en dit keer was Hugo Boys te sterk: 0-2.

En hoewel K.G.B. in eigen huis aantrad maakte dat geen verschil tegen de ploeg uit Heerhugowaard. K.G.B. had weliswaar een aantal goede kansen in de eerste helft, maar verzuimde in de afronding op doel. Aan de andere kant lukte het Hugo Boys ook nog niet om voor rust het verschil te maken. Pas in het tweede bedrijf wist het de eerste goal te maken.

Definitief

Vlak voor tijd maakten de bezoekers het definitief af met de 0-2. De intentie van de Bovenkarspelers was om na de rust goed uit de kleedkamer te komen, daar kwam niet veel van terecht. Op basis van die helft heeft Hugo Boys terecht gewonnen. Het was alweer de vierde verliespartij voor de Bovenkarspelers dit seizoen.

K.G.B. – Hugo Boys 0-2