Contact

Succesvol repaircafé zoekt meer vrijwilligers

Het Repaircafé Stede Broec Philadelphia draait nog maar een kwartaal en kan rustig een groot succes genoemd worden. Dit repaircafé is uniek, omdat er samen gewerkt wordt door cliënten, vrijwilligers en begeleiders.

Op zaterdag 9 november meldden de eerste inbrengers zich al om 09.50 uur, terwijl de deuren om 10.00 uur open gingen.  Daarna waren er zoveel inbrengers dat mensen voor het grootste deel geholpen konden worden, door het harde werken van de vrijwilligers. Een aantal mensen komen het volgende repaircafé terug om alsnog hun spullen te laten repareren.  Het betekent dat het repaircafé graag wil uitbreiden, omdat er duidelijk in een behoefte voorzien wordt.

Uitbreiden lukt alleen maar als er hulp komt van meer vrijwilligers. Mocht je plezier hebben in het repareren van spullen en het omgaan met mensen, meld je aan bij het repaircafé. Dat kan ter plekke op het volgende repaircafé op zaterdag 14 december , de Lamoraal , Industrieweg 41 in Grootebroek of mail met Hennie Strating, h.strating@philadelphia.nl. Mensen die handig zijn in het repareren van kleine elektronische huishoudelijke apparaten, zijn het meest nodig, maar ook mensen die gastvrouw/man willen zijn of andere handige Harry’s en Henny’s,  Hirams en Hanna’s zijn van harte welkom.!

Kijk ook op de Facebookpagina van Repaircafé Stede Broec Philadelphia.