Contact

Abba Fever komt naar Bovenkarspel

Komende zaterdag komt Abba Fever naar Bovenkarspel toe. In Vereenigingsgebouw de Tuf wordt een feestelijke dansavond georganiseerd met als centraal hoogtepunt de coverband. De band treedt op door heel Nederland en is al enkele keren uitgeroepen tot ‘beste Abba-coverband van Nederland’.

DJ Martin bijt op de 70’s en 80’s Disco Night op zaterdag 23 november om 21.00 uur het spits af met discomuziek uit de discojaren, die velen nog vers in het geheugen zullen liggen en die de benen losmaakt. Later op de avond komt coverband Abba Fever.

Dus Discofans, trek je glitterpak en puntige dansschoenen aan. Vereenigingsgebouw Tuf gaat zaterdagavond los met ’Abba Fever’. Kaarten zijn nog steeds verkrijgbaar bij Vereenigingsgebouw de Tuf en via tickets.tuf.events.