Contact

Thema-avond ‘Alcohol- en drugsgebruik en groepsdruk’

Alcohol- en drugsgebruik onder jongeren is een actueel, en voor veel ouder(s)/verzorger(s) ook een lastig, thema. Wat is een goede manier om met je kinderen te praten over het gebruik van alcohol en (soft)drugs en de gevolgen hiervan?  Hoe maak je je kind weerbaar tegen groepsdruk met betrekking tot het nuttigen van alcohol en het gebruik van (soft)drugs? De oudervereniging van het Martinuscollege in Grootebroek organiseert op dinsdag 4 februari een thema-avond met dit thema en iedereen is welkom. 

De oudervereniging organiseert jaarlijks een thema-avond met een, voor ouder(s)/verzorger(s) van tieners, interessant thema. De thema-avond van dit jaar wordt verzorgd door Helder Theater in samenwerking met de Brijder Stichting. Helder Theater speelt scènes uit de praktijk na en deze worden afgewisseld met stukjes theorie.Bezoekers krijgen praktische tips en handvatten om met hun kind in gesprek te gaan over alcohol en (soft)drugs.  Natuurlijk is er ook ruimte voor het stellen van vragen en is er een medewerker van de Brijder stichting aanwezig. 

Avond bijwonen? 

Belangstellenden zijn van harte welkom om de thema-avond bij te wonen: dinsdag 4 februari 2020 op het Martinuscollege, De Aanloop 6 in Grootebroek. Ontvangst vanaf 19.00 uur en aanvang programma om 19.30 uur. Rond 21.15 uur is de bijeenkomst afgelopen. Aan het bijwonen van deze avond zijn geen kosten verbonden.