Contact

KGB-icoon Henk Cnossen (88) overleden

Op maandag 20 januari 2020 heeft het hoofdbestuur van K.G.B. het trieste nieuws ontvangen dat clubicoon Henk Cnossen is overleden op 88-jarige leeftijd. De heer Cnossen is op maandagmiddag overleden.

Tot op hoge leeftijd was ‘ome Henk’ actief bij de Bovenkarspelse voetbalclub totdat zijn gezondheid het niet meer toeliet. Ruim 30 jaar verzorgde hij de thee, de ranja, maakte kleedkamers schoon en verzorgde de kleding voor diverse elftallen en nog veel meer. Eigenlijk teveel om op te noemen. 

Aanstaande donderdag is er voor Henk een condoleance. Deze vindt plaats van 19.00 uur tot 20.30 uur in kantine van K.G.B. Eenieder is welkom om ome Henk een laatste eer te bewijzen en afscheid te nemen. De crematie is vrijdag in besloten kring. In verband met het afscheid van Henk zijn donderdag alle trainingen afgelast.

Dank verschuldigd

Voetbal vereniging K.G.B. is Henk enorm veel dank verschuldigd voor alle jaren dat hij bij de vereniging aanwezig was. De leden, de spelers en vrijwilligers zullen hem enorm missen. “Henk, bedankt voor alles!”

Henk Cnossen
Henk Cnossen (foto aangeleverd)