Contact

Maatregelen Martinuscollege door Corona pandemie

Middelbare scholen in Westfriesland hebben de draaiboeken klaarliggen voor als de scholen dicht moeten vanwege het coronavirus in Nederland. Op het Martinuscollege in Grootebroek wordt iedereen opgeroepen regelmatig de handen te wassen, hoesten en niezen in de elleboog te doen, papieren zakdoekjes te gebruiken en geen handen te schudden.

Medewerkers van de school controleren momenteel extra op de voorraad handzeep bij de wastafels. Van één leerling is bekend dat die binnenkort terugkeert uit Italië. Als die verkouden is, moet hij thuisblijven. Op dit moment is er geen aanleiding om extra maatregelen te treffen in de school. Als de school vanwege het coronavirus moet sluiten, worden ouders/verzorgers en leerlingen hierover direct geïnformeerd.

In Westfriesland zijn momenteel nog geen coronagevallen. De schoolbesturen houden voortdurend de GGD en de Veiligheidsregio in de gaten. Deze organisaties adviseren gemeenten en zijn leidend.