Contact

Opening tweede Jongerenloket Westfriesland

Op woensdag 11 maart is in Stede Broec een tweede locatie van het Jongerenloket Westfriesland geopend. De locatie werd geopend door de onthulling van een prachtig graffiti kunstwerk gemaakt door jongeren. Wethouder Lydia Groot (ODS) was aanwezig als vertegenwoordiger voor de gemeenten Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Medemblik.

Het loket is er voor jongeren die momenteel zonder werk of opleiding thuiszitten of een andere vraag hebben. Jongeren, ouders/ en of begeleiders kunnen zonder afspraak binnenlopen en in gesprek gaan met de coaches van het Jongerenloket. De coaches geven advies over te nemen stappen en hebben contact met de juiste personen of instanties. Ook kunnen zij helpen bij het aanvragen van een uitkering.

Het extra Jongerenloket in Stede Broec is elke woensdag van 13.00 uur tot 16.00 uur open. Het inloopspreekuur is bij Stichting Welzijn Stede Broec (bibliotheek Stede Broec) voor jongeren uit Stede Broec, Enkhuizen, Drechterland en Medemblik. Het Jongerenloket in Hoorn bevindt zich aan het Grote Noord 20. Wie hulp nodig heeft of vragen wil stellen is welkom van maandag tot en met vrijdag tussen 13.00 en 16.00.

Vragen

Tijdens de openingstijden van het Jongerenloket zijn de medewerkers ook bereikbaar via 06-11393818. Het is mogelijk om te bellen of een bericht te sturen via WhatsApp. E-mailen kan naar jongerenloket@hoorn.nl. Meer informatie en tips kun je ook vinden op www.jongerenloketwestfriesland.nl. Actuele vacatures uit de regio staan op Facebook en Instagram @jongerenloketwestfriesland