Contact

Geen kermis Bovenkarspel tijdens Pasen

Het verbod voor bijeenkomsten van groepen tot 1 juni, dat maandag vanwege de coronacrisis is afgekondigd, betekent dat kermis Bovenkarspel tijdens Pasen niet door kan gaan. Dit geldt ook voor andere kermissen in Westfriesland die de komende maanden niet door kunnen gaan.

Door het verbod gaat de kermis van Bovenkarspel (11-14 april) dus niet door. Net als De Goorn (18-20 april), Berkhout (2-4 mei), Hoogkarspel (21-24 mei), Wognum (21-24 mei) en Venhuizen (30 mei-2 juni).

Harde klap

Het kermiscomité van Bovenkarspel, de eerste grote kermis in de regio, had maandagmiddag zelf nog geen besluit genomen over de doorgang van het evenement. Dat hoeft nu ook niet meer door het kabinetsbesluit tot een samenkomstverbod tot 1 juni in ons land. Dit is een harde klap voor alle Westfriese horeca.