Contact

Kermiscomité gaat voor een online kermis met top 100 en steun voor molen Ceres

Dit jaar is er tijdens Pasen geen kermis in Bovenkarspel. Dit is een hele grote domper, maar wel begrijpelijk gezien de coronacrisis. Het kermiscomité wilde niet bij de pakken neer gaan zitten en heeft daarom het idee bedacht om tijdens tweede paasdag een Kermis Top 100 te organiseren. Zij vonden het ook van toegevoegde waarde om een goed doel te koppelen aan deze online kermis. Ze kwamen al snel bij molen Ceres.

Na al die weken thuis werken en/of studeren presenteert het kermiscomité haar kermismaandag programma: de Kermis Top 100! Van André Hazes tot Mooi Wark en van Oôs Joôs tot Snollebollekes, en van De Jeugd van Tegenwoordig tot De Sjonnies; alles is mogelijk! Een liveprogramma bomvol kermismuziek te beluisteren en bekijken via Facebook en Youtube, zodat Bovenkarspel & omstreken met familie en/of vrienden thuis (!) toch het kermisgevoel kan pakken. Op een geheel verantwoorde manier. Houd dus met 1,5 meter afstand!

Binnen het comité kwamen zij niet tot één lijst, dus ze vragen om ieders hulp! Stuur daarom jouw persoonlijke top 10 op via bit.ly/kermistop100.

Het comité gaat maandag 13 april vanaf 13.00 uur aftellen tot de nummer 1 via onze kermis livestream. Inhaken = meemaken. Rond de klok van 9 maken ze de nummer 1 bekend. Naast de lijst gaan ze ook veel leuke acties doen, denk aan nummers raden en natuurlijk de posteractie. “Hangt de poster nog achter het raam?”

Steun molen Ceres met de Kermis Top 100

De nu al legendarisch Kermis Top 100… Heb jij jouw top 10 al ingeleverd? Met deze online kermisactie willen zij geld ophalen voor een dierbaar goed doel: de renovatie van molen Ceres. Deze prachtige molen is helaas met Oudejaarsavond in vlammen op gegaan. Erg verdrietig en zonde. Het comité wil een steentje bijdragen aan de renovatie van Bovenkarspels trots.

Door middel van kijkers en interactie willen zij geld inzamelen. De grote uitgaven in de kroeg maken plaats voor een kleine gift aan ons gemeenschappelijk bezit.