Contact

Veel aanspraak op tijdelijke inkomensondersteuning

Op dit moment hebben in de gemeente Stede Broec 244 zzp-ers en ondernemers een aanvraag ingediend bij WerkSaam voor een tijdelijke inkomensondersteuning. Dit omdat zij hard getroffen zijn door de uitbraak van het coronavirus.

66 ondernemers en zzp’ers gaven aan in acute nood te zitten en hadden eind vorige week een voorschot op hun bankrekening staan. Onze uitvoerder WerkSaam werkt hard ook de rest van de aanvragen zo snel en zo goed mogelijk te beoordelen en te betalen. Alle aanvragen die binnen zijn gekomen, worden zo snel mogelijk, maar uiterlijk binnen acht weken afgehandeld.

Kom je als ondernemer of zzp-er ook in de financiële problemen door de coronacrisis en wil je in aanmerking komen voor tijdelijke inkomensondersteuning? Zie www.werksaamwf.nl