Contact

Aangepast programmering 4 mei herdenking

De 4 mei herdenking vindt dit jaar niet plaats zoals gebruikelijk. Burgemeester Wortelboer (VVD) zal dit jaar met slechts enkele personen een krans leggen. Er wordt door de politieke partijen een gezamenlijke krans gelegd.

Helaas is het door de coronamaatregelen niet mogelijk om hier als inwoner bij aanwezig te zijn. Kinderen van basisschool De Uilenburcht hebben gedichten voorgelezen en gefilmd en naar de gemeente toegestuurd. De gedichten worden opgehangen bij het monument, zodat men ze de dag erna daar kunnen bekijken.

Van de kranslegging bij het monument tijdens de herdenkingsbijeenkomst en van de kranslegging op de begraafplaatsen worden foto’s en een filmpje gemaakt. Deze kunt u bekijken op de gemeentelijke Facebookpagina en op de website.