Contact

Basisscholen en kinderopvanglocaties krijgen fruitkist ‘blijf gezond’

Medewerkers en directies van kinderopvanglocaties en basisscholen genieten deze week van een kist vol fruit van een lokale ondernemer. Hiermee willen het college van Stede Broec en medewerkers van de afdeling Samenleving hun waardering laten blijken.

“In deze periode is ondersteuning en het houden van verbinding belangrijk. Deze fruitkist is van de gemeente Stede Broec een symbolisch gebaar van ondersteuning en om gezond te blijven”: aldus wethouder Groot (ODS).

Berend Botje locatie de Woud, BSO Op de Zuid/Peuterspeelzaal Nijntje Pluis en SBO ’t Palet kregen de fruitkist uitgereikt.

Basisscholen en kinderopvang weer open

Sinds 11 mei zijn de basisscholen en kinderopvanglocaties in Stede Broec weer open. Een nieuwe periode tot aan de zomervakantie, die een nieuwe vorm van flexibiliteit en creativiteit vraagt van alle betrokkenen. Belangrijk is dat iedereen zich er van bewust blijft, dat het lukt als we het samen doen.