Contact

Steun de molen Ceres met uw stem

De molen Ceres is in de race voor de Molenprijs 2020. Deze prijs wordt georganiseerd door de BankGiro Loterij en levert de winnende molen € 75.000,- op. U kunt tot 1 oktober 12.00 uur uw stem uitbrengen via https://www.molens.nl/ceresbovenkarspel/

Op oudejaarsavond vorig jaar is molen Ceres door brand verwoest. Via verschillende acties wordt geld ingezameld voor de restauratie. Het herstel van de molen kost veel geld en deze prijs kan een belangrijke bijdrage leveren aan de restauratie. Met de hoofdprijs van € 75.000,- kan het wiekenkruis worden hersteld.

Burgemeester Wortelboer bracht vandaag de eerste stem uit. Hij hoopt dat er nog veel stemmen zullen volgen: “Door samen de schouders eronder te zetten en deze actie te steunen, kunnen we zorgen dat de Ceres weer kan draaien.”

Stem uitbrengen

U kunt uw stem uitbrengen als u 18 jaar en ouder bent en een geldig e-mailadres heeft. Om te stemmen klikt op u op de volgende link: https://www.molens.nl/ceresbovenkarspel/. Vergeet niet de mail die u ontvangt te bevestigen! Voor meer informatie zie: https://www.molens.nl/molenprijs-2020/.