Contact

Kermiscomité organiseert een gezellig kerstalternatief

Op zondag 27 december, Derde Kerstdag, organiseert het kermiscomité van Bovenkarspel een heuse ‘Kerstlivestream’ voor iedere liefhebber van gezelligheid uit Bovenkarspel en omstreken.

Dichte kroegen en lege skipistes, geen partijen of kerstborrels; de leden van het comité zijn er klaar mee! Het kermiscomité wil graag wat verlichting brengen in deze donkere en stille wintermaanden. Zij kunnen niet wachten tot Pasen en daarom presenteren de heren en dames van het comité met trots de eerste winterkermis van Bovenkarspel. Zij willen de gezelligheid van de kroeg naar de huiskamers brengen.

Live

Aanstaande zondag vanaf 15.00 uur gaan zij weer live via Twitch. Verwacht een middag- en avondvullend programma om een beetje te compenseren voor de gemiste skivakanties en kerstbijeenkomsten. Het comité kiest voor winterse taferelen met onder andere aprés ski- en kerstmuziek. Maar verwacht ook een knallend einde in de late uurtjes.

“We gaan er een interactieve middag en avond van maken met leuke kermisanekdotes van kermisgangers, live radje draaien met de kerstman, verzoeknummers aanvragen en we hebben meerdere Mystery Kermis Guests in petto. En vergeet de eerste online Swingo niet!”, aldus comitélid Joey Leeuwinga.

De livestream is op Derde Kerstdag vanaf 15.00 uur te volgen via www.kermisbovenkarspel.nl/live met beeld én geluid.