Contact

De Westfriese VVD wil in gesprek met inwoners en ondernemers

De VVD Westfriesland wil graag het gesprek met jou aangaan over diverse thema’s in onze regio. Door corona is dat wat lastig. Daarom willen wij door middel van een onlinecampagne zoveel als mogelijk inwoners en ondernemers betrekken bij diverse regionale en lokale thema’s, zoals: woningbouw, duurzaamheid en veiligheid. Maar ook andere punten zijn welkom.

In de zeven Westfriese gemeenten proberen we als VVD input op te halen bij de inwoners en ondernemers. Die twee groepen zijn ontzettend belangrijk voor de juiste oplossingen in de buurten, wijken en bedrijventerreinen. De rol van de gemeente moet ondersteunend zijn voor de inwoners maar net zo goed voor de ondernemers, denk bijvoorbeeld aan regelgeving waar ondernemers mee te maken krijgen. Je wilt beleid dat werkt voor mens en bedrijf. Komende maanden schrijft de Westfriese VVD ons programma voor de gemeenteraadsperiode van 2022-2026, dus beleid dicht bij huis!  Het is dan juist van belang om onze grote achterban daarin op tijd te raadplegen en te laten meepraten.

Stellingen

‘Meer boa’s in de buurten of wijken?’ of ‘Niet alleen naar windmolens en zonneweides kijken, maar ook naar andere energiebronnen van de toekomst?’. Dit zijn al twee stevige stellingen die een goede discussie kunnen starten. De Westfriese VVD voert zo’n discussie maar al te graag met de uitgesproken Westfriezen. Voor elke gemeente, soms zelfs per kern, is er net weer een andere oplossing. Het is daarom ook van belang dat we als VVD met inwoners en ondernemers in contact komen uit alle hoeken van Westfriesland.  

Meepraten met de Westfriese VVD? Ga naar www.vvdwestfriesland.nl/praatmee en laat je mening achter. Er wordt dan zo snel mogelijk contact met jou opgenomen om samen (digitaal) het gesprek aan te gaan.

De Westfriese VVD is een Lokaal Netwerk in de zeven Westfriese gemeenten (Drechterland, Enkhuizen, Hoorn, Koggenland, Medemblik, Opmeer en Stede Broec) van de VVD. Voor meer informatie over standpunten, lidmaatschap en onze bruisende vereniging kun je mailen naar info@vvdwestfriesland.nl of contact jouw lokale VVD-fractie.