Contact

Gemeente Stede Broec trots op Dani

Dani de Wit stond donderdagavond met Jong Oranje in de halve finale van het EK voetbal. Helaas verloor Jong Oranje de wedstrijd maar het is op zich al een grote prestatie waar de gemeente Stede Broec super trots op is.  

Als blijk van waardering overhandigde wethouder Nico Slagter een bos bloemen aan de ouders. “Want zij waren het die keer op keer hun zoon aan de start van zijn voetbalcarrière naar alle trainingen en wedstrijden hebben gebracht, aanmoedigen en stimuleerden. Ik hoop dat we nog veel mooie acties op het veld gaan zien.”

Wethouder Nico Slagter: ”Als gemeente probeer je ervoor te zorgen dat er voldoende goede sportfaciliteiten zijn. Het is belangrijk dat we hier in de breedte in investeren, want het legt de basis die kan leiden tot prestaties op topniveau. Maar dan ben je er nog niet. Dani is op jonge leeftijd begonnen met trainen bij voetbal vereniging KGB, wat mee aan heeft bijgedragen waar hij nu staat. Zonder hun actieve rol had hij nooit zo ver gekomen. Daarom bedank ik namens de gemeente ook al die mensen.”

Nico Slagter met de ouders, Mirjam en Theo, van Dani de Wit.