Contact

Sinterklaas komt dit jaar weer naar Bovenkarspel

Op zondag 14 november 2021 wordt Sinterklaas weer verwacht in Bovenkarspel. De intocht van Sinterklaas in Bovenkarspel zal dit jaar wel anders zijn dan eerdere jaren. Helaas zal de aankomst in de haven niet doorgaan. Dat komt volgend jaar wel weer, als een gezellige drukte in de Broekerhaven weer mogelijk zal zijn.

Waar de Sint aankomt wordt nog geheimgehouden, omdat het nog onzeker is welke Corona-maatregelen er op de dag van aankomst gelden. De organisatie wil op voorhand voorkomen dat er een mensenmassa ontstaat bij de ontvangst van de Sint. Maar zeker is dat de Sint en zijn Pieten, die het voor de kinderen bekende uiterlijk zullen hebben, deze dag worden verwelkomd in Bovenkarspel en dat het publiek een uitgebreide kans krijgt om de Sint te begroeten.

Op de website en via social media zal de organisatie vanaf begin november elke dag een beetje duidelijker maken hoe de intocht van Sinterklaas zal verlopen en waar je het beste kan zijn om het mee te maken. Houd dus de website en de Facebook-pagina in de gaten voor alle updates.